Zásady ochrany osobních údajů Lambda Geeks

Tyto zásady ochrany osobních údajů byly sestaveny tak, aby lépe sloužily těm, kdo se zajímají o to, jak se jejich "osobní identifikační údaje" (PII) používají online. PII, jak je používáno v americkém zákoně o ochraně soukromí a informační bezpečnosti, je informace, která může být použita samostatně nebo s jinými informacemi k identifikaci, kontaktu nebo umístění jedné osoby nebo identifikaci jednotlivce v kontextu. Přečtěte si pečlivě naše zásady ochrany osobních údajů, abyste získali jasné informace o tom, jak shromažďujeme, používáme, chráníme nebo jinak zpracováváme Vaše osobní údaje v souladu s našimi webovými stránkami.

Jaké osobní údaje sbíráme od lidí, kteří navštíví náš blog, stránky nebo aplikaci?

Při registraci na našem webu můžete být případně požádáni o zadání vaší e-mailové adresy nebo dalších podrobností, které vám pomohou s vaší zkušeností.

Kdy budeme sbírat informace?

Shromažďujeme od vás informace, když se zaregistrujete na našem webu, přihlásíte se k odběru novinek nebo zadáte informace na náš web.

Jak můžeme použít vaše informace?

Můžeme použít informace, které shromažďujeme od vás při registraci, aby nákup, přihlaste se k odběru newsletteru, reagovat na průzkumu nebo marketingovou komunikaci, surfování po webu, nebo použít určité další stránky je možné následujícími způsoby:

  • Chcete-li zlepšit naši webovou stránku, abychom vám mohli lépe sloužit.
  • Chcete-li, abychom vám mohli lépe reagovat na vaše požadavky na služby zákazníkům.

Jak chráníme informace pro návštěvníky?

Používáme certifikát SSL

  • Poskytujeme pouze články a informace a nikdy nepožadujeme osobní nebo soukromé informace

Používáme cookies?

Nepoužíváme cookies pro účely sledování.
Můžete si vybrat, zda vás váš počítač varuje při každém odeslání souboru cookie, nebo můžete zvolit vypnutí všech souborů cookie. To provedete prostřednictvím prohlížeče (například aplikace Internet Explorer). Každý prohlížeč je trochu jiný, a proto se podívejte na nabídku nápovědy prohlížeče a dozvíte se, jak správně upravit soubory cookie.

Pokud cookies vypnete, budou deaktivovány některé funkce, které zvyšují efektivitu vašeho webu a některé z našich služeb nebudou fungovat správně.

Třetí strana Zveřejnění

Neprodáváme, neobchodujeme ani jinak neposkytujeme externím stranám vaše osobní identifikační údaje.

Třetích stran odkazy

My nezahrnují ani nabízet produkty třetích stran nebo služby na našich webových stránkách.

Inzerce

Reklamy zobrazované na našich webových stránkách mohou uživatelům doručovat reklamní partneři, kteří mohou nastavovat soubory cookie. Tyto soubory cookie umožňují reklamnímu serveru rozpoznat váš počítač pokaždé, když vám pošlou online reklamu, aby shromáždil informace o vás nebo ostatních, kteří váš počítač používají. Tyto informace umožňují reklamním sítím mimo jiné doručovat cílené reklamy, o nichž se domnívají, že vás budou nejvíce zajímat. Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na používání souborů cookie společností Lambda Geeks a nevztahují se na používání souborů cookie žádnými inzerenty.

Vyvázání:

Uživatelé mohou nastavit předvolby toho, jak se mají reklamy zobrazovat. Případně se můžete odhlásit na stránce pro odhlášení z iniciativy Network Advertising.

COPPA (Děti Online Privacy Protection Act)

Pokud jde o shromažďování osobních informací od dětí v rámci společnosti 13, zákon o ochraně osobních údajů online (COPPA) dává rodičům kontrolu. Federální obchodní komise, národní agentura pro ochranu spotřebitelů, prosazuje pravidlo COPPA, které vymezuje to, co provozovatelé webových stránek a on-line služeb musí udělat pro ochranu soukromí a bezpečnosti dětí online.

Nechceme konkrétně na trh, aby děti mladší 13.

Poctivého informování

Na poctivého informování Zásady tvoří páteř ochranu soukromí ve Spojených státech a pojmů, které zahrnují hrály významnou roli ve vývoji právních předpisů na ochranu osobních údajů po celém světě. Pochopení Reálná informace praxe principy a jak by měly být implementovány je rozhodující pro dosažení souladu s různými zákony na ochranu soukromí, které chrání osobní údaje.

Aby bylo v souladu s pravidly poctivého informování budeme brát následující odezvu opatření by k porušení dat nastat:

Budeme informovat uživatele e-mailem

  • V rámci 1 pracovní den

Budeme informovat uživatele prostřednictvím oznámení na webu

  • V rámci 1 pracovní den

Souhlasíme také s principem individuální nápravy, která vyžaduje, aby jednotlivci měli právo uplatňovat právně vymahatelná práva vůči sběratelům a zpracovatelům údajů, kteří se nedodržují zákon. Tento princip vyžaduje nejen, že jednotlivci mají vymahatelná práva vůči uživatelům dat, ale také to, že jednotlivci využívají soudů nebo vládní agentury k vyšetřování a / nebo stíhání nedodržování požadavků zpracovatele údajů.

CAN Spam zákon

Zákon CAN-SPAM je zákon, který stanovuje pravidla pro komerční e-mail, stanovuje požadavky na obchodní sdělení, dává příjemci právo na to, aby e-maily se zastavil před poslal k nim, a vysvětluje tvrdé sankce za jejich porušování.

Shromažďujeme svou e-mailovou adresu, aby se:

  • Odesílat informace, odpovídat na dotazy a / nebo další požadavky či dotazy.

Abychom byli v souladu s CANSPAM, souhlasíme s následujícím:

  • Nepoužívejte nepravdivé, zavádějící nebo předměty nebo e-mailové adresy
  • Vyřizujte rychle žádosti o odhlášení / odhlášení
  • Umožňují uživatelům odhlásit pomocí odkazu v dolní části každé e-mailu


Pokud kdykoli chcete odhlásit od příjmu budoucích e-mailů, můžete

  • Postupujte podle pokynů v dolní části každé e-mailu.

Kontaktujte nás

Pokud existují nějaké otázky týkající se této zásady ochrany osobních údajů nás můžete kontaktovat pomocí níže uvedené informace.

Agent pro autorská právaOchrana osobních údajů společnosti Lambdageeks
Poštovní adresaPratidhwani, Premises No-07-0510, New Town, Rajarhat Kolkata, West Bengal - 700161
Emaillegal@lambdageeks.com
Telefon+91 (810) 686-4654
Přejděte na začátek