Ochrana osobních údajů

Tyto zásady ochrany soukromí byl sestaven tak, aby lépe sloužit těm, kdo se zabývá tím, jak jejich "Osobně identifikovatelné informace" (PII) je používán online. PII, jak se používá v zákoně o ochraně osobních údajů v USA a informační bezpečnosti, jsou informace, které mohou být použity samostatně nebo s dalšími informacemi k identifikaci, kontaktování nebo lokalizaci jedinou osobu, nebo pro identifikaci jednotlivce v kontextu. Přečtěte si prosím naše zásady ochrany soukromí pečlivě získat jasnou představu o tom, jak shromažďujeme, používáme, chránit nebo jinak zpracovat vaše identifikační údaje v souladu s naší webové stránce.

Jaké osobní údaje sbíráme od lidí, kteří navštíví náš blog, stránky nebo aplikaci?

Při registraci na našem webu můžete být případně požádáni o zadání vaší e-mailové adresy nebo dalších podrobností, které vám pomohou s vaší zkušeností.

Kdy budeme sbírat informace?

Shromažďujeme od vás informace, když se zaregistrujete na našem webu, přihlásíte se k odběru novinek nebo zadáte informace na náš web.

Jak můžeme použít vaše informace?

Můžeme použít informace, které shromažďujeme od vás při registraci, aby nákup, přihlaste se k odběru newsletteru, reagovat na průzkumu nebo marketingovou komunikaci, surfování po webu, nebo použít určité další stránky je možné následujícími způsoby:

  • Chcete-li zlepšit naši webovou stránku, abychom vám mohli lépe sloužit.
  • Chcete-li, abychom vám mohli lépe reagovat na vaše požadavky na služby zákazníkům.

Jak chráníme informace pro návštěvníky?

Používáme certifikát SSL

  • Poskytujeme pouze články a informace a nikdy nepožadujeme osobní nebo soukromé informace

Používáme "cookie"?

Nepoužíváme cookies pro účely sledování.
Můžete si vybrat, zda počítač varovat vás pokaždé, když cookie zaslána, nebo si můžete vybrat vypnout všechny cookies. To lze provést prostřednictvím prohlížeče (jako je Internet Explorer) nastavení. Každý prohlížeč je trochu jiný, takže se podívat na nabídce Nápověda prohlížeče, aby naučit správný způsob, jak změnit své cookies.

Pokud cookies vypnete, budou deaktivovány některé funkce, které zvyšují efektivitu vašeho webu a některé z našich služeb nebudou fungovat správně.

Třetí strana Zveřejnění

Neprodáváme, neobchodujeme ani jinak neposkytujeme externím stranám vaše osobní identifikační údaje.

Třetích stran odkazy

My nezahrnují ani nabízet produkty třetích stran nebo služby na našich webových stránkách.

Inzerce

Reklamy zobrazované na našich webových stránkách mohou uživatelům doručovat reklamní partneři, kteří mohou nastavovat soubory cookie. Tyto soubory cookie umožňují reklamnímu serveru rozpoznat váš počítač pokaždé, když vám pošlou online reklamu, aby shromáždil informace o vás nebo ostatních, kteří váš počítač používají. Tyto informace umožňují reklamním sítím mimo jiné doručovat cílené reklamy, o nichž se domnívají, že vás budou nejvíce zajímat. Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují na používání souborů cookie společností Lambda Geeks a nevztahují se na používání souborů cookie žádnými inzerenty.

Vyvázání:

Uživatelé mohou nastavit předvolby toho, jak se mají reklamy zobrazovat. Případně se můžete odhlásit na stránce pro odhlášení z iniciativy Network Advertising.

COPPA (Děti Online Privacy Protection Act)

Pokud se jedná o shromažďování osobních informací od dětí mladších 13, dětský Online Privacy Protection Act (COPPA) dává rodičům pod kontrolou. Federal Trade Commission, národ je ochrana spotřebitele agentura, vynucuje Coppa pravidlo, které kouzel, co provozovatelé webů a internetových služeb musí udělat pro ochranu soukromí dětí a bezpečnost on-line.

Nechceme konkrétně na trh, aby děti mladší 13.

Poctivého informování

Na poctivého informování Zásady tvoří páteř ochranu soukromí ve Spojených státech a pojmů, které zahrnují hrály významnou roli ve vývoji právních předpisů na ochranu osobních údajů po celém světě. Pochopení Reálná informace praxe principy a jak by měly být implementovány je rozhodující pro dosažení souladu s různými zákony na ochranu soukromí, které chrání osobní údaje.

Aby bylo v souladu s pravidly poctivého informování budeme brát následující odezvu opatření by k porušení dat nastat:

Budeme informovat uživatele e-mailem

  • V rámci 1 pracovní den

Budeme informovat uživatele prostřednictvím oznámení na webu

  • V rámci 1 pracovní den

Souhlasíme také s principem individuální nápravy, která vyžaduje, aby jednotlivci měli právo uplatňovat právně vymahatelná práva vůči sběratelům a zpracovatelům údajů, kteří se nedodržují zákon. Tento princip vyžaduje nejen, že jednotlivci mají vymahatelná práva vůči uživatelům dat, ale také to, že jednotlivci využívají soudů nebo vládní agentury k vyšetřování a / nebo stíhání nedodržování požadavků zpracovatele údajů.

CAN Spam zákon

Zákon CAN-SPAM je zákon, který stanovuje pravidla pro komerční e-mail, stanovuje požadavky na obchodní sdělení, dává příjemci právo na to, aby e-maily se zastavil před poslal k nim, a vysvětluje tvrdé sankce za jejich porušování.

Shromažďujeme svou e-mailovou adresu, aby se:

  • Odesílat informace, odpovídat na dotazy a / nebo další požadavky či dotazy.

Abychom byli v souladu s CANSPAM, souhlasíme s následujícím:

  • Nepoužívejte nepravdivé, zavádějící nebo předměty nebo e-mailové adresy
  • Vyřizujte rychle žádosti o odhlášení / odhlášení
  • Umožňují uživatelům odhlásit pomocí odkazu v dolní části každé e-mailu


Pokud kdykoli chcete odhlásit od příjmu budoucích e-mailů, můžete

  • Postupujte podle pokynů v dolní části každé e-mailu.

Kontaktujte nás

Pokud existují nějaké otázky týkající se této zásady ochrany osobních údajů nás můžete kontaktovat pomocí níže uvedené informace.

Agent pro autorská práva Ochrana osobních údajů společnosti Lambdageeks
Poštovní adresa Pratidhwani, Premises No-07-0510, New Town, Rajarhat

Kalkata, Západní Bengálsko - 700135

Email legal@lambdageeks.com
Telefon +91 (810) 686-4654

 

Naposledy upravil na 2021 05--25

en English
X